slide1 slide2 slide3

Predlog za vse, ki si želite nekaj več. S kolesom se zapeljite na Mangartsko sedlo (2072 m). Od tam poletite z jadralnim padalom nazaj v dolino, skočite v tolmune in se po kanjoningu, s kajakom ali z raftom vrnite v Kobarid. Z vso vašo energijo vam ne bo težko stopiti na Krn, kjer boste lahko opazovali sončni zahod zares dinamično preživetega dne. Ali pa se sprehodite ob reki, ulezite se na travo in … preprosto uživajte.

Kobarid je odlično izhodišče za kolesarjenje, rafting, kajak, hidrospid, soteskanje, pohodništvo, plezanje, padalstvo, skoke z elastiko ali pozimi za smučanje.

V dolini Soče, kjer se odvijajo tekme za svetovne pokale v izbranih športnih panogah, zares lahko počnete toliko stvari, da vam niti en dan ne bo dolgčas, tudi če ste ekstremist ali pa nepoboljšljiv romantik. Zajemite sapo in se potopite v tolmun izbrane soteske. Oblecite neoprensko oblačilo, zapeljite v reko Sočo in izberite del, ki vam s svojo težavnostjo, ocenjeno od I. do VI. stopnje, najbolj ustreza. Poletite s Kobariškega stola, Kuka nad Livkom ali Kobale nad Tolminom in naredite svoj najboljši prelet življenja. Zaprašite roko z magnezijevim prahom in začnite jutro na majhnih oprimkih balvanov v Trenti, ki so kot nalašč za plezalce in ležijo na romantičnem kraju sredi travnika. Z gorskim kolesom se odpravite raziskovat stare vojaške mulatjere, ki se kot pajkove mreže razpredajo nad prepadi najvišjih sten, ali pa se držite številnih utrjenih cest, ki povezujejo planine in male gorske vasice. Podajte se na sprehajalne poti ob reki Soči, odkrijte, kateri tolmun je najbolj turkizno obarvan in na katerem travniku se najbolj mehko leži. Čeprav se, sodeč po zgodbah iz sosednje sobe, zdi, da velja dobro izkoristiti dan…

HOTEL HVALA
P: +386 5 38 99 300
F: +386 5 38 85 322
 
RESTAURANT TOPLI VAL
OPENING HOURS AUTUMN 
12 - 14:30  &  18 - 21:30
P: +386 5 38 99 300

 

 

 

HVALA-TOPLI VAL D.O.O.
Trg svobode 1,
5222 Kobarid, Slovenia
SI55709044
Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me