slide1 slide2 slide3

AVANTURE

Predlogi za vse, ki si želite nekaj več, ...

Predlog za vse, ki si želite nekaj več. S kolesom se zapeljite na Mangartsko sedlo (2072 m). Od tam poletite z jadralnim padalom nazaj v dolino, skočite v tolmune in se po kanjoningu, s kajakom ali z raftom vrnite v Kobarid. Z vso vašo energijo vam ne bo težko stopiti na Krn, kjer boste lahko opazovali sončni zahod zares dinamično preživetega dne. Ali pa se sprehodite ob reki, ulezite se na travo in … preprosto uživajte.

Kobarid je odlično izhodišče za kolesarjenje, rafting, kajak, hidrospid, soteskanje, pohodništvo, plezanje, padalstvo, skoke z elastiko ali pozimi za smučanje.

V dolini Soče, kjer se odvijajo tekme za svetovne pokale v izbranih športnih panogah, zares lahko počnete toliko stvari, da vam niti en dan ne bo dolgčas, tudi če ste ekstremist ali pa nepoboljšljiv romantik. Zajemite sapo in se potopite v tolmun izbrane soteske. Oblecite neoprensko oblačilo, zapeljite v reko Sočo in izberite del, ki vam s svojo težavnostjo, ocenjeno od I. do VI. stopnje, najbolj ustreza. Poletite s Kobariškega stola, Kuka nad Livkom ali Kobale nad Tolminom in naredite svoj najboljši prelet življenja. Zaprašite roko z magnezijevim prahom in začnite jutro na majhnih oprimkih balvanov v Trenti, ki so kot nalašč za plezalce in ležijo na romantičnem kraju sredi travnika. Z gorskim kolesom se odpravite raziskovat stare vojaške mulatjere, ki se kot pajkove mreže razpredajo nad prepadi najvišjih sten, ali pa se držite številnih utrjenih cest, ki povezujejo planine in male gorske vasice. Podajte se na sprehajalne poti ob reki Soči, odkrijte, kateri tolmun je najbolj turkizno obarvan in na katerem travniku se najbolj mehko leži. Čeprav se, sodeč po zgodbah iz sosednje sobe, zdi, da velja dobro izkoristiti dan…

HOTEL HVALA - TOPLI VAL
Tel:   +386 5 38 99 300
Fax:  +386 5 38 85 322
 whatsapp-button.png
Follow us:
instagram.png facebook.png iconfinder_tripadvisor_2581797.png icons8-color-96.png foursquare-icon-8722.png business.png
 
RESTAURANT "TOPLI VAL" 
URNIK - SCHEDULE: 12H - 23H
PONEDELJEK ZAPRTO - MONDAY CLOSED
REZERVACIJE - RESERVATION'S
Tel:  +386 5 38 99 300  
HVALA-TOPLI VAL D.O.O.
Trg svobode 1,
5222 Kobarid, Slovenia
Vat number: SI55709044
Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me