Vrhunske sestavine, sezonska ponudba in širok izbor lokalnih vin
Naš meni se spreminja glede na dosegljivost sezonskih sestavin.
Aktualne jedi in specialitete lahko preveriš s klikom na spodnji gumb.
45 letne izkušnje, spoštovanje tradicije, preizkušeni recepti ter skrbno izbrane sestavine zagotavljajo čistost okusov. V Toplem valu lahko dobite praktično vse dobrote, ki nam jih nudi Jadransko morje.
V Savudriji ima Aleš svoje ribiče, ki skrbijo za dnevno sveže ribe, naše lokalne in domače pa so postrvi, s katerimi nas oskrbuje ribogojnica v Kobaridu. Nudimo vam tudi divjačino lokalnih lovcev, njoki, ravioli ter kobariški štruklji po receptu none Pepce, pa so delo spretnih rok naših kuharjev. Ponujamo tudi številne domače suhomesne in mlečne izdelke lokalnih kmetov in proizvajalcev.
Chef Gorazd in Bojan z ekipo dodata jedem ščepec skrivnosti, ki je pika na i popolni kulinarični harmoniji.
Hvala-topli val d.o.o
Trg svobode 1
SI-5222 Kobarid
Vat. Number: SI55709044
RESTAURANT "TOPLI VAL"
urnik - schedule: 12h - 22h
ponedeljek zaprto - monday closed